[Beijing] Beijing Census Office naar de economische ontwikkelingszone om de uitgebreide risicocensuur van natuurrampen te begeleiden

[Beijing] Beijing Census Office naar de economische ontwikkelingszone om de uitgebreide risicocensuur van natuurrampen te begeleiden

Originele titel: [Beijing] Beijing Census Office naar de economische ontwikkelingszone om de natuurramp uitgebreide risicocensuspensu’s te leiden van hoofdbanden en een rij naar Beijing Economische en technologische ontwikkelingszone onderzoekt om natuurrampen uitgebreide risicocensu’s te begeleiden en een symposium te houden.

Kameraden die de bijeenkomst bijwonen door het Bureau, ontwikkelings- en bouwbureau voor stedelijke operaties en technische ondersteuningseenheden van derden. Tijdens de bijeenkomst werd gemeld om te rapporteren over de voortgang van de missie in dit district, en de uitgifte van het Provinciaal Census Office en het onderzoek en de begeleidingsteam en de communicatie met de moeilijkheden van het historische ramponderzoek en het onderzoek en de begeleidingsteam .

Het onderzoek en de begeleidingsteam gekamd en diende de werkvereisten voor de volgende fase van de economische inspectie en procuratoraat, gegevenskabel en evaluatie-divisie ingediend.

Het Census-kantoor van de stad benadrukte de implementatie van de telling van de volgende aspecten: Ten eerste wordt het wijkcensusbureau voltooid door de taak van noodsystemen en moet aandacht besteden aan de voortgang van de taak van verschillende industrie?n.

De tweede is om alle niveaus van de afdeling en het personeel te vragen om aandacht te besteden aan de controle van de gegevenskwaliteit, van het proces tot de resultaatlaag strikt controle.

Ten derde, afhankelijk van het principe van "zijcensus, zijtoepassing, bijwerking", actief de toepassing van de census resulteert in noodbeheer, slimme steden en andere aanwijzingen.

De vierde is om belang aan te hechten aan publiciteitswerk. Naast de reguliere werkinformatie, kunt u de uitstekende werkervaring samenvatten om naar het Census-kantoor van de stad te verzenden, en het Census-kantoor van de stad zal de inzending van hoge kwaliteit selecteren om de nationale generaal te verzenden ervaring om kolommen te delen. Volgens het Kaixuan Census-kantoor zal de volgende stap in overeenstemming zijn met de geest van de conferenties in het district van het Census-kantoor van de stad, gecombineerd met het censuswerk en voltooit de tentoonstelling op tijd op tijd.

(Editor: Ding Yuanhe (Intern), Xiong xu) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.